Βιολογικά ξερά σύκα – Figs.com.gr

 

Για την οικογένεια μας, η καλλιέργεια της συκιάς είναι παράδοση τα τελευταία 35 έτη. Κάποια στιγμή, το έτος 2000, αναλαμβάνοντας μεγάλο ρίσκο αποφασίσαμε να μετατρέψουμε τους συκεώνες μας σε βιολογικούς.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον για τα Βιολογικά ξερά σύκα δεν χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα, φυτοφάρμακα , τα σύκα δεν λευκαίνονται με θείο και δεν γίνεται απεντόμωση με χημικά μέσα.
Όλα αυτά γίνονται βάσει του κανονισμού 834/2007 της Ε. Ε. και ελέγχονται και πιστοποιούνται από τον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης ΔΗΩ .
Ταυτόχρονη πιστοποίηση έχει και η συσκευασία μας που γίνεται σε κενό αέρος (VACUUM) γεγονός που εξασφαλίζει στο προϊόν μας συντηρησιμότητα που φτάνει το ένα έτος .

Ταυτόχρονα ξεκινήσαμε και την συσκευασία του προϊόντος μας. Ήταν μια εποχή όπου το οικολογικό κίνημα στην Ελλάδα ήταν στα πρώτα του βήματα και η ζήτηση για βιολογικά προϊόντα ακόμη πολύ χαμηλή. Ο χρόνος όμως φαίνεται να δικαιώνει αυτή την επιλογή μας και σήμερα μπορούμε να πούμε οτι έχουμε αποκτήσει μια καλή θέση στη συνείδηση των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται. Όλα αυτά τα χρόνια, αποκτώντας νέες εμπειρίες προσπαθούμε να διατηρούμε την ποιότητα μας και να βελτιώνουμε τυχόν λάθη ή παραλείψεις μας.

JAS-logo-300x153-300x153

AWARD_small